Over de maker

Portfolio Elke Uijtewaal

Ik ben al een tijdje zelfstandig ondernemer (grafisch ontwerper) en weet dus hoe al die verplichtingen in de weg kunnen zitten naast de hoofdtaken van je eigen onderneming. Namelijk, de dingen waar je een PASSIE voor hebt en waar je verstand van hebt.


Omdat ik veel beginnende freelancers om me heen zag stressen vanwege deze VAGE BELASTING-TAAL over alle regels en uitzonderingen, leek het me een goed idee om naar een oplossing te zoeken. Uit eigen ervaring wist ik dus al dat er vrij weinig echt overzichtelijke informatie te vinden is. Het is verspreid over de websites van verschillende accountants en boekhouders en heel veel wijzer word je er vaak niet van.


Zo begon het

Nu is het zo dat ik het zelf best tof vind om door enorm langdradige teksten heen te pluizen en om de kern vervolgens simpel uiteen te zetten.

Dus zo begon dit project: met een week in de bieb zitten en een logica vinden in de massa aan informatie.

Foto in de bieb